Dental Alliance

July 23, 2024

George Lazăr președinte PNL Neamț: Este umilitor să primim apă cu portia și să suferim din cauza lipsei totale de respect față de orașul nostru.

0
YRY Residence

Go Padel Roman

De prea mulți ani, un val de nemulțumire își face loc printre locuitorii municipiului Roman și nu întârzie să se reflecte și în presă. Oamenii sunt tot mai revoltați de situația precară în care se află furnizarea apei și de managementul defectuos al ApaServ, o companie controlată de politruci puși șefi de PSD.

“Suntem victimele incompetenței și disprețului celor de la ApaServ și Consiliul Județean Neamț. Este umilitor să primim apă cu portia și să suferim din cauza lipsei totale de respect față de orașul nostru. Noi, romascanii, nu suntem oameni de mâna a doua, domnule Președinte al PSD Neamț. Singura soluție pentru a opri această bătaie de joc este trecerea la operatorul ApaVital. Este momentul ca politicienii să își asume responsabilitatea pentru situația actuală și să ofere soluții concrete și eficiente!”, declară George Lazăr președinte PNL Neamț

Romascanii, o comunitate cu oameni gospodari și corecți, nu mai pot tolera acest tratament nedemn. Ei își plătesc facturile la timp și cer doar condiții normale de trai, inclusiv acces la apă potabilă în mod constant.

 

Cu toate că mulți se tem că schimbarea va întâmpina obstacole politice, comunitatea romască își exprimă hotărârea de a lupta pentru drepturile lor și pentru un trai decent. Oamenii cer demisia celor responsabili din conducerea ApaServ și își exprimă speranța că autoritățile vor lua în considerare aceste cerințe legitime și vor acționa în consecință.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.