Dental Alliance
March 2, 2024

George Lazăr președinte PNL Neamț: În prag de sărbători, să ne amintim să fim mai buni, mai darnici și mai atenți la cei din jurul nostru

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Într-un colț liniștit al munților Neamțului, loc binecuvântat unde oamenii își păstrează tradițiile și autenticitatea, se desfășoară ,,Târgul bucuriilor de Crăciun” din Borca.
🎅 Cu inima plină de bucurie și emoție am fost cu familia la Târgul de Crăciun, răspunzând invitației , doamnei Gina Tudosă -organizatoarea evenimentului.
Am avut alături si oameni minunați ai locului, oameni dragi ca Dan Coroamă, primarul comunei Ceahlău, Ana Bustihan, primarul comunei Grintieș, Bogdan Tifui, primarul comunei Farcasa, prietenul meu de la Poiana Teiului, Vasile Scripcaru, Adrian Ciobanu, subprefectul județului Neamț.
🎁 Magia sărbătorilor de iarnă ne amintește că a dărui din inimă este unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le putem face pentru cei din jurul nostru. Gina Tudosă, cu generozitatea ei și din resurse personale, a transformat acest eveniment într-o adevărată bucurie pentru întreaga comunitate și pentru cei care îl vizitează. Fiecare copil ce pășește în lumea magică a târgului va primi un cadou din partea Moșului.
Atmosfera de la ,,Târgul bucuriilor de Crăciun” este specială, unică, de basm. Te întoarce în timp, la tradițiile de sărbători și la bucuria de a petrece timp cu cei dragi sufletului, cu familia, cu oameni buni. Copiii s-au bucurat de un concert dedicat lor susținut de Gașca Zurli. De asemenea, Iuliana Beregoi a bucurat inimile cu un concert special.
🎄 În prag de sărbători, să ne amintim să fim mai buni, mai darnici și mai atenți la cei din jurul nostru. Felicitări doamnei Gina Tudosa pentru implicarea în organizarea ,,Târgului bucuriilor de Crăciun” la Borca. Magia sărbătorilor este în oameni, în cei buni la suflet, în cei care păstrează tradițiile și le duc mai departe. Locuitorii de pe valea muntelui o au în mijlocul lor pe Gina Tudosă, o doamnă cu inimă mare, implicată, dedicată, gata să ajute și să contribuie la dezvoltarea comunei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.