Dental Alliance
April 19, 2024

George Lazăr, președinte PNL Neamț: „Infrastructură rutieră modernă în municipiul Roman, cu fonduri guvernamentale în valoare de 23 de milioane de lei”

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Primarul municipiului Roman, domnul Leonard Achiriloaei, a semnat ieri, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, un contract de investiții în valoare de 23.000.000, 00 lei, reprezentând fonduri guvernamentale, acordate prin programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru modernizarea Arterei Roman-Est.

Contractul semnat alături de ministrul dezvoltării, domnul Adrian Veștea, oferă un important imbold financiar pentru demararea lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere de tonaj mare, pe secțiunea DJ 207A-strada Plopilor-DN2, unde se vor desfășura lucrări de execuție podețe din beton, asigurarea colectării apelor pluviale și ridicarea indicatorilor tehnici de la nivel de drum județean la categoria de drum pentru traficul greu, în conformitate cu necesitățile din trafic din momentul actual, la Roman.

Este foarte important faptul că primarii liberali atrag investiții semnificative în județul Neamț, pentru a realiza proiecte de mare utilitate, cum este cazul infrastructurii rutiere din Roman. Ne dorim condiții de circulație sigure pentru romașcani și pentru toți nemțenii, drumuri sigure și moderne, care să nu pună în pericol participanții la trafic. Acest proiect reprezintă o oportunitate de dezvoltare pentru întregul oraș unde, incluzând zona Roman Metropolitan, locuiesc peste 200.000 de oameni.

Partidul Național Liberal a prioritizat întotdeauna dezvoltarea comunităților locale, prin proiecte durabile, cu rezultate al căror impact în comunitate este un idicativ al performanței administrative.

Ca liberal, mă bucur să constat implicarea și seriozitatea cu care colegii mei, primarii liberali din județul Neamț, își aduc aportul în modernizarea localităților pe care le reprezintă, atrăgând fonduri guveranamentale și europene semnificative pentru investiții durabile, care vor îmbunătăți condițiile de trai ale nemțenilor.

Viziunea liberală este orientată spre dezvoltare. Avem la dispoziție o varietate de oportunități prin intermediul cărora putem realiza, în județul Neamț, proiecte importante și extrem de necesare, așa cum deja se întâmplă. Echipa PNL este formată din oameni competenți, muncitori și profesioniști, care își doresc să schimbe în bine localitățile nemțene și să vină cu soluții active acolo unde sunt situații problematice.

Îl felicit pe domnul primar Leonard Achiriloaei pentru acest proiect important pentru municipiul Roman și mă bucur să văd că în comunitatea romașcană, din care fac și eu parte, administrația liberală este eficientă și face lucruri frumoase și necesare pentru romașcani.

George Lazăr, Președinte PNL Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.