Dental Alliance
March 2, 2024

George Lazăr președinte PNL Neamț: “La Mulți Ani, România! – O Zi Națională Plină de Mândrie și Unitate”

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Astăzi, sărbătorim cu bucurie și mândrie Ziua Națională a României, marcând 105 ani de la momentul istoric al Marii Adunări Naționale de la Alba Iulia din 1918. Cu această ocazie, transmitem urări călduroase de “La Mulți Ani” tuturor românilor din țară și de pretutindeni, inclusiv celor din orașele România, romașcani și nemțeni!

În acest moment special, inimile noastre se umplu de un sentiment puternic de unitate și mândrie națională. Într-un spirit de recunoștință pentru trecutul nostru eroic, privim cu încredere spre viitor și ne angajăm să continuăm să construim o țară în care valorile noastre strălucesc mereu.

Cu 105 ani în urmă, România devenea un stat unitar, național și independent, datorită Marelui Act de Unire de la Alba Iulia. Astăzi, celebrăm această realizare istorică care a adus împreună toate provinciile românești, creând astfel o națiune puternică și solidară.

În spiritul acestei zile de sărbătoare, ne încurajăm reciproc să fim agenți ai schimbării pozitive în societate. Privim spre viitor cu determinare, găsim inspirație în moștenirea noastră și ne motivăm să cultivăm educația, solidaritatea și inovația pentru a modela un viitor mai bun.

Astfel, transmitem tuturor românilor un sincer “La Mulți Ani!”, cu mândrie și recunoștință pentru frumusețea țării noastre. Să trăiască România, o țară bogată în istorie, tradiție și diversitate culturală!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.