Dental Alliance

George Lazăr președinte PNL Neamț: Mancaș Ioan Petronel, primarul liberal al comunei Pîngărați, este genul de om care nu se plânge, nu abandonează, care caută mereu soluții

0
YRY Residence

Și bate la toate ușile de unde poate obține #finanțare pentru proiecte de #dezvoltare ale comunei.
Iar eforturile sale nu sunt în zadar. Dupa mai multe vizite pe care le-am facut impreună la Ministerul Dezvoltării, i-a fost aprobată o finanțare nerambursabilă de aproape 4 milioane de lei, pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale ”Nicolae Iorga” din satul Pîngărăcior.
Ca orice liberal, și Petronel Mancaș pune accent pe educație. Iar după finalizarea lucrărilor la școala din Pîngărăcior, cei 180 de elevi care învață aici se vor bucura de condiții mult mai bune, demne de secolul al XXI-lea.
Acesta este modelul în care cred si pe care il sprijin. Și mai cred că județul #Neamț poate fi schimbat în #bine, cu oameni dedicați comunităților din care provin.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap