Dental Alliance
February 1, 2023

George Lazăr Președinte PNL Neamț: Moment de sărbătoare în comuna Văleni

YRY Residence

Acoperisul1

Astăzi am fost invitatul domnului primar Grigore Dan Relu la un frumos eveniment, organizat pentru prima dată, cu ocazia aniversării comunei #Văleni.
Am participat cu mare drag, alături de colegii mei de la Ruginoasa, domnul primar Grigoraş Miluc şi domnul viceprimar, Costel Asaftei, de bunul meu prieten, domnul doctor Vasile Leonatu şi, desigur, de domnul consilier local şi preşedinte PNL Văleni, Romică Vâncu.
💯 Am găsit o atmosferă foarte plăcută în Văleni şi o comună frumoasă şi bine întreținută. Apropierea de municipiul Roman este, bineînțeles, un avantaj, care sporeşte nevoia de investiții aici. Modernizarea zonelor rurale este un obiectiv important pentru noi, ca liberali şi, indiferent de culoarea politică a administrațiilor locale, vom face toate demersurile în vederea dezvoltării comunităților locale din județul Neamț.
Am avut plăcerea să discut cu locuitorii din Văleni, să le reconfirm sprijinul meu în orice situație şi să ne bucurăm împreună de această zi aniversară.
🤝Îi mulțumesc domnului primar Grigore Dan Relu pentru invitație şi îl felicit pentru organizarea evenimentului de astăzi, dar şi pentru că este un om serios, care se preocupă de bunăstarea comunei Văleni.
🙏Cu această ocazie, le urez mulți ani tuturor celor din Văleni, sănătate şi bucurii! Să aveți în continuare o sărbătoare frumoasă în comunitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap