Dental Alliance

June 20, 2024

George Lazăr președinte PNL Neamț: Produsele locale sunt o marcă deosebită pentru județul Neamț şi se deosebesc pe piață prin gustul autentic, prospețimea muntelui, tehnici de preparare tradiționale şi prețuri accesibile pentru orice cumpărător.

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Gustul adevărat din inima Neamțului, la SC Lacta Han Prod SRL.
Astăzi am avut bucuria să o cunosc pe doamna Maricica Popa din Urecheni, producător local de produse lactate de cea mai bună calitate.
Ingredientele naturale, precum şi tehnicile de prelucrare profesioniste folosite la Lacta Han aduc pe piața românească de brânzeturi unele dintre cele mai apreciate şi vândute produse.
🧀 Caşcavalul Rucăr şi Dalia, telemeaua şi brânza proaspătă de vacă Lacta Han păstrează gustul laptelui provenit de la vaci crescute la munte, aici, la Neamț şi sunt prelucrate prin tehnici tradiționale, care conservă cele mai importante calități ale laptelui proaspăt.
🌱 Produsele de la Lacta Han se găsesc la vânzare în marile lanțuri comerciale, însă puțini ştiu că acestea sunt produse în județul Neamț, în comuna Urecheni, de către oameni cu drag de tradiție, de natură şi de păstrarea autenticităţii produselor naturale.
💰 Mai mult, dacă în marile magazine un produs Lacta Han este cotat şi până pa 50 de lei, de la producător, acelaşi produs poate fi achiziționat cu 27 de lei.
Eu unul am fost convins de gustul deosebit al brânzeturilor nemțene, de pasiunea cu care doamna Maricica Popa conduce o afacere locală de mare succes şi de calitatea produselor pe care le-am descoperit aici.
🤝 Mă înscriu, aşadar, pe lista cumpărătorilor fideli de la producătorul local Lacta Han, pentru că susțin afacerile locale unde primează calitatea şi tradiția bunului gust nemțean, dar şi pentru că, fiecare produs cumpărat de aici, este o economie făcută pentru mine şi o investiție în dezvoltarea brandului de brânzeturi din Neamț!
💯 Produsele locale sunt o marcă deosebită pentru județul Neamț şi se deosebesc pe piață prin gustul autentic, prospețimea muntelui, tehnici de preparare tradiționale şi prețuri accesibile pentru orice cumpărător.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.