Dental Alliance

July 15, 2024

George Lazăr președinte PNL Neamț: Veşti bune de la Ministerul Dezvoltării, 12 milioane de lei au fost alocați pentru construcția creşei din Săbăoani!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Veşti bune de la Ministerul Dezvoltării,:
1️⃣2️⃣ milioane de lei au fost alocați pentru construcția creşei din Săbăoani!
Ministrul Dezvoltării, domnul Adrian Veştea, a semnat contractul de finanțare pentru construcția creşei din comuna Săbăoani, o investiție esențială pentru comunitatea tânără din această zonă, care se va bucura de o instituție modernă şi dotată cu toate utilitățile necesare.
✅ Mă bucur să văd încă un obiectiv liberal care va fi dus la îndeplinire, aşa cum ne-am asumat în fața dumneavoastră, a locuitorilor comunei Săbăoani.
Sunt părinte şi înțeleg foarte bine importanța unei instituții de învățământ preşcolar într-o comună nemțeană, unde ne bucurăm că se află multe familii tinere, care au nevoie de tot sprijinul administrativ pentru a-şi creşte copiii în cele mai bune condiții.
Personal, îi mulțumesc domnului ministru al Dezvoltării pentru răspunsul promt pe care ni l-a oferit, şi de această dată, când am discutat despre proiectele de investiții din comuna Săbăoani.
Îmi doresc să facilităm, în continuare, implementarea unor astfel de proiecte, care au un impact substanțial asupra calității vieții localnicilor şi am credința că şi în acest an vom vedea rezultatele demersurilor liberalilor pentru dezvoltarea acestei comune.
🤝 Spun acest lucru văzând eforturile consistente, determinarea şi implicarea candidatului liberal la primăria Săbăoani, domnul Gabriel Ciobanu.
În toată această perioadă, Gabriel Ciobanu a promovat şi a susținut cu hotărâre această investiție, care se va concretiza curând, făcând, totodată, demersuri pentru a facilita şi alte proiecte de dezvoltare, necesare comunității din care face parte.
Văd un om determinat, hotărât să construiască şi permanent conectat la nevoile reale ale oamenilor.
🟢 Avem multă treabă de făcut, multe proiecte sunt deja în proces de implementare, iar altele vor fi finalizate în acest an, la termenul stabilit. Mă bucur să îl avem drept sprijin şi pe domnul primar al comunei Cordun, Adrian Ciobanu, un om harnic, unul dintre cei mai performanți primari ai județului Neamț şi un adevărat exemplu de bune practici administrative.
Liberalii nemțeni îşi îndeplinesc angajamentele, iar asta arată că ne respectăm nu doar promisiunile, dar că vă respectăm pe dumneavoastră, pe nemțenii care merită să se bucure de condiții moderne, într-un județ cu potenţialul pe care îl are Neamțul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.