August 9, 2020

Groaznic accident pe DN15B Târgu-Neamţ – Poiana Largului

Cod rosu in judetul Neamt. In urma unui accident de circulatie inregistrat in localitatea Leghin, comuna Pipirig, o femeie si-a pierdut viata, iar alte 6 persoane au ajuns pe patul de spital.
La prima ora a diminetii, pe drumul DN15B Târgu-Neamţ – Poiana Largului, un microbuz şi o autoutilitară s-au ciocnit frontal. In microbuy se aflau 6 persoane care mergeau la biserica din localicate, la slujba. Localnicii au rugat un tanar care are un microbus sa ii dupa la biserica, deoarece afara era foarte frig.
Din primele cercetari, se pare că autoutilitara condusa de un sucevean a pătruns pe contrasens şi a lovit microbuzul. Persoanele aflate pe scaunele din fata nu aveau centurile de siguranta, iar in urma impactului au fost proiecte in parbriz. Una dintre acestea, o femeie, a decedat chiar daca medicii de pe ambulanta au incercat sa o resusciteze. Alte 3 persoane sunt accidentate grav, fiind tranpsortate la Spitalul Judetean de Urgenta Neamt. Din cauza numărului mare de victime s-a instituit cod roșu de intervenție.
Din primele cercetari, politistii sustin ca accidental s-ar fi produs pe fondul oboselii soferului care transporta marfa. Traficul pe drumul national 15B a fost blocat timp de o ora

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.