Dental Alliance
November 28, 2023

Grupul consilierilor județeni ai PNL: ”La presiunea PNL, Ionel Arsene a revenit cu picioarele pe pământ”

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Grupul consilierilor județeni ai PNL a votat pentru proiectul de hotărâre privind construcția unui nou spital, în valoare de 200 de milioane de euro, ce ar putea primi finanțare prin PNRR. Suma avansată este  mult mai aproape de realitate, față de precedenta estimare de 630 de milioane de euro. Ne bucură faptul că Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, s-a trezit și a reușit, în sfârșit, să revină cu picioarele pe pământ și să propună un proiect de hotărâre mult mai realist, nu fantasmagoric, așa cum s-a întâmplat la ultima ședință de Consiliu Județean. 

Acesta este încă o dovadă că PNL Neamț a avut dreptate atunci când a privit cu maximă suspiciune suma de 630 de milioane de euro pentru construcția unui Spital Regional, în condițiile în care suma totală alocată României prin PNRR este de 1,1 miliarde de euro 

Votul în favoarea acestui proiect a fost acordat și pentru că, în eventualitatea în care acest obiectiv de investiții va primi finanțare, sumele ce vor fi cheltuite, toate procedurile legate de proiectare, execuție, licitații etc, vor fi atent monitorizate fiind vorba de bani europeni, ceea ce-i va obliga pe cei care se vor ocupa de implementare să dea dovadă de maximă transparență.  

PNL Neamț își reafirmă în continuare sprijinul pentru orice proiect benefic județului Neamț, cu condiția ca acesta să fie realist și să nu trezească niciun fel de suspiciuni. 

Grupul consilierilor județeni ai PNL

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap