Dental Alliance

June 16, 2024

“Hanul Cimpoeșu anunță noi oportunități de angajare în domeniul ospitalității!”

0
YRY Residence

Go Padel Roman

“Descoperă cariera ta într-un mediu primitor și plin de oportunități la Hanul Cimpoeșu!”

Hanul Cimpoeșu își deschide ușile pentru noi membri entuziaști care doresc să facă parte din povestea sa de succes. Cu o echipă în continuă creștere, Hanul Cimpoeșu anunță că are poziții deschise pentru diverse roluri în domeniul ospitalității.

Cei interesați sunt invitați să aplice pentru următoarele poziții:

👉 Cameristă: Dacă apreciezi detaliile impecabile și pasiunea pentru curățenie, aceasta ar putea fi o oportunitate perfectă pentru tine.

👉 Ospătar: Dacă te simți în elementul tău într-un mediu vibrant și îți place să oferi clienților o experiență deosebită, te așteptăm să faci parte din echipa noastră de ospătari.

👉 Barman: Dacă ai experiență în pregătirea băuturilor și cunoști arta mixologiei, poziția de barman la Hanul Cimpoeșu ar putea fi locul potrivit pentru a-ți exprima creativitatea.

👉 Recepționer (vorbitor de limba engleză): Dacă ești fluent în limba engleză și ai abilități excelente de comunicare, poziția de recepționer te așteaptă să contribui la prima impresie memorabilă a oaspeților noștri.

Echipa Hanului Cimpoeșu caută persoane pasionate de ospitalitate, ordine și eficiență. Dacă simți că îndeplinești cerințele pentru una dintre aceste poziții, te așteptăm să aplici direct telefonic la 📞 0753114996.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.