Dental Alliance

Hoț din Neamț, găsit cu ajutorul câinelui polițist, după ce a furat dintr-un bar

0
YRY Residence

La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați, de către un tânăr de 29 de ani,  din Icușești, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt. Din cercetările efectuate de către polițiști, a reieșit că, autori necunoscuți, ar fi spart un geam, pătrunzând într-un bar, din localitatea Bălușești, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice și țigări, cauzând un prejudiciu aproximativ de 1.500 de lei.

Polițiștii, cu ajutorul câinelui de prelucrare miros uman, din cadrul Poliției municipiului Roman, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 38 de ani, din Bălușești. În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, acestea fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap