Dental Alliance
September 25, 2023

Hoți de lemn, prinși de polițiștii nemțeni

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 16 septembrie a.c., în intervalul orar 18:00-04:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat în flagrant patru persoane, în localitățile Ion Creangă și Icușești, care transportau material lemnos cu atelaje hipo sau agricole, fără a avea acte de proveniență cu privire la meterialul lemnos transportat. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că materialul lemnos ar fi fost sustras din pădurile amplasate în extravilanul localităților Ion Creangă și Icușești.

Cantitatea de aproximativ 3 m.c. material lemnos a fost confiscată de polițiști și predată reprezentanților ocolului silvic competent. În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de furt de arbori. Pe timpul desfășurării acțiunilor polițiștii au aplicat un număr de 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 9.800 de lei.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap