Dental Alliance
November 26, 2022

Ignoranța face noi victime în Neamț

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Trei persoane cu vârste între 34 şi 61 de ani au fost rănite, duminică, după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident pe drumul naţional 15C, în localitatea Bălţăteşti din judeţul Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Puşcaşu, a informat că, în jurul orei 16,40, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Naţional 15C.

 

Trei persoane rănite într-un accident rutier în localitatea Bălţăteşti, Neamţ: conducătorul auto din Bacău ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din Bălţăteşti, conducea un autoturism pe Drumul Naţional 15C, în aceeaşi localitate, nu ar fi păstrat o distanţă laterală suficientă în mers, la efectuarea manevrei de depăşire a unui autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din judeţul Bacău, pe care l-ar fi acroşat. În urma impactului, conducătorul auto din Bacău ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un copac. De asemenea, autoturismul condus de tânărul în cauză ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus în faţa sa, pe acelaşi sens de mers, de un bărbat de 46 de ani, din judeţul Harghita, care era angajat în depăşirea autoturismului condus de bărbatul din Bacău. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a trei pasageri, cu vârste cuprinse între 34 şi 61 de ani, din judeţul Bacău, din cel de-al doilea autoturism implicat în evenimentul rutier”, a precizat Georgiana Puşcaşu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.