Dental Alliance
April 19, 2024

(Video) iMagia, cel mai nou Centru de Radiologie Dentară s-a deschis la Roman

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Astăzi, este o ocazie deosebită pentru noi, deoarece suntem mândri să vă prezentăm o revoluție în domeniul radiologiei dentare care are loc odată cu deschiderea Centrului de Radiologie Dentară iMagia în Roman.

 Acesta nu este doar un centru obișnuit, ci un loc unde tehnologia inovatoare și cele mai recente echipamente se întâlnesc pentru a oferi pacienților cele mai precise și detaliate radiografii și tomografii 3D. Situat în inima orașului Roman, în Pietonalul Ștefan cel Mare, și beneficiind de trei parcări mari în apropiere, iMagia este aici pentru a transforma experiența dumneavoastră în lumea radiologiei dentare.

Radiologia dentară a evoluat semnificativ de-a lungul anilor, iar Centrul iMagia este la vârful acestei evoluții. Noile tehnologii, aparatura inovativă și senzorii de ultimă generație au transformat modul în care putem ajuta medicii să diagnosticheze și să trateze afecțiunile dentare. La iMagia, suntem dedicați să oferim tuturor această experiență inovatoare.

Și pentru că Senzorul este inima fiecărui echipament de radiologie dentară, noi, la iMagia, am selectat cel mai nou și mai avansat senzor disponibil pe piață. Acest senzor este proiectat pentru a captura imagini de înaltă rezoluție, cu cel mai mic timp de expunere posibil. Astfel, pacienții noștri se pot bucura de o experiență mai puțin invazivă și de riscuri reduse asociate expunerii la radiații.

Unul dintre punctele noastre forte este capacitatea de a obține imagini precise într-un timp foarte scurt. Prin combinarea tehnologiei avansate cu senzorul de ultimă generație, timpii de expunere la radiografii și tomografii 3D sunt redusi la minimum. Acest lucru nu numai că reduce disconfortul pacienților, dar și riscul de mișcare accidentală, asigurând astfel precizia și claritatea imaginilor.

Radiografiile dentare le sunt esențiale medicilor stomatologi în diagnosticarea și tratamentul problemelor dentare. La iMagia, am dus această tehnică la un nivel superior. Cu ajutorul senzorului nostru de ultimă generație, putem obține radiografii digitale de înaltă rezoluție, care permit detectarea problemelor minore înainte ca acestea să devină majore. Astfel, tratamentul poate fi mai eficient și cu toții știm că prevenția este cea mai buna abordare.

Așa cum probabil știți, tomografiile 3D oferă o imagine tridimensională a structurilor dentare și ale oaselor maxilare. Cu tehnologia noastră avansată, putem obține tomografii 3D extrem de detaliate, esențiale pentru planificarea intervențiilor chirurgicale complexe, cum ar fi implanturile dentare sau extracțiile dificile. Această tehnologie permite medicilor stomatologi să ofere soluții personalizate și precise pentru fiecare pacient în parte, făcând ca actul medical să fe eficient și fără durere.

La iMagia, siguranța și confortul pacienților sunt prioritare. Utilizăm cele mai recente tehnologii pentru a ne asigura că expunerea la radiații este redusă la minim, iar pacienții se simt în siguranță și relaxați în timpul procedurilor. Personalul nostru este instruit să ofere îngrijire de cea mai înaltă calitate și să răspundă la toate întrebările și preocupările pacienților.

Locația noastră centrală, în Pietonalul Ștefan cel Mare din Roman, intrarea dinspre biserica Precista Mare, pe partea dreaptă, face accesul la iMagia ușor și convenabil.

Având în vedere că este un punct de referință binecunoscut în oraș, pacienții noștri pot găsi cu ușurință centrul nostru. În plus, avem la dispoziție trei parcări mari în apropiere, astfel încât pacienții noștri să nu aibă probleme cu găsirea unui loc de parcare. Această poziționare strategică reflectă angajamentul nostru de a face serviciile noastre accesibile și convenabile pentru toată comunitatea din Roman și din împrejurimi.

Vizita la iMagia nu este doar o experiență medicală, ci și una personalizată și confortabilă. Am creat un mediu prietenos și relaxant pentru a face pacienții să se simtă bineveniți și în siguranță. Echipa noastră dedicată de medici și asistenți medicali este aici pentru a oferi îngrijire personalizată și pentru a răspunde la nevoile individuale ale fiecărui pacient.

Să nu uităm beneficiile pe care le au pacienții

Diagnostic rapid și precis: Timpii de expunere scurți permit medicilor să obțină imagini de înaltă calitate într-un timp foarte scurt, facilitând diagnosticul și tratamentul rapid.

Reducerea disconfortului: Timpii scurți de expunere și tehnologia avansată reduc disconfortul și anxietatea pacienților în timpul procedurilor.

Planificare precisă a tratamentului: Imaginile detaliate permit medicilor să planifice tratamentele cu mai multă precizie, reducând necesitatea intervențiilor invazive.

Siguranță sporită: Utilizarea senzorului de ultimă generație minimizează expunerea la radiații, asigurând siguranța pacienților.

Centrul de Radiologie Dentară iMagia reprezintă un pas semnificativ în îmbunătățirea îngrijirii dentare în Roman și în împrejurimi. Cu tehnologia noastră de ultimă generație, senzorul avansat și poziționarea noastră centrală, suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii de diagnosticare și tratament pentru pacienții noștri. Vă invităm să ne vizitați și să experimentați revoluția radiologiei dentare la iMagia. Nu uitați, ne gășiți foarte ușor, în Pietonalul Ștefan cel Mare din Roman, intrarea dinspre biserica Precista Mare, pe partea dreaptă. Telefon: 0746-065.519, 0333-131.333

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.