Dental Alliance
November 30, 2022

Imagini teribile în urma unui accident. Cinci tineri au ajuns la spital

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident provocat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de un șofer orădean beat și drogat. Șoferul a fost filmat conducând în Sibiu cu mult peste limita legală, a încercat să scape de poliție și a izbit o mașină.

Accidentul a avut loc într-o intersecție din localitatea Cristian, județul Sibiu.

sb3

Polițiștii rutieri au filmat și înregistrat cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 125km/h, într-o zonă în care limita este de 50 km/h. Șoferul mașinii nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar la o intersecție a încercat să depășească neregulamentar o mașină, însă s-a izbit de aceasta, informează IPJ Sibiu.

sb2

Polițiștii spun că mașina surprinsă de aparatul radar era condusă de un bărbat de 27 de ani din Oradea, iar mașina cu care a intrat în coliziune era condusă de tânăr de 19 ani din Cristian.

 

FOTO: Imagini teribile în urma unui accident în județul Sibiu. Cinci tineri au ajuns la spital: beat și drogat

 

În urma testării cu aparatul etilometru, în cazul șoferului orădean rezultatul a fost de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe Drugtest a fost pozitiv la 2 substanțe psihoactive.

În urma accidentului rutier au fost răniți cei doi șoferi și 3 pasageri din mașina condusă de tânărul din Cristian.

sb

Polițiștii au făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive. MEDIAFAX

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.