Dental Alliance
April 13, 2024

Impact între un autocar și un autoturism pe DN 2 E85. Au fost anunțate șapte victime

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Traficul rutier este îngreunat, joi la amiază, pe DN 2 în județul Vrancea, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autocar și o mașină.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pe DN2 (E85) Adjud-Focșani, la ieșirea din localitatea Adjud, din județul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocar.

UPDATE ora 14.00: Accident pe DN 2 E85, în Vrancea. Precizările polițiștilor

„Polițiștii rutieri intervin la un eveniment sesizat prin apel 112, la ora 12.23.
Pe DN 2 E 85, în afara localitătii Adjud, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autocar transport persoane și un autoturism.

Autocarul efectua o cursă regulată, pe ruta Botoșani-București, iar la momentul evenimentului transporta 10 pasageri.

Traficul este blocat pe sensul de mers Adjud- Focșani și se circulă alternativ, pe celălalt sens de mers”, a precizat reprezentantul IPJ Vrancea.

UPDATE ora 13.40: Accident pe DN 2 E85, în Vrancea. Precizările pompierilor

„Pompierii militari au fost alertați joi, 8 iunie, în jurul orei 12:35 despre producerea unui accident rutier pe DN 2 E 85, în localitatea Domnești, în care au fost implicate un autoturism, în care se aflau 3 persoane, printre care și un copil în vârstă de 5 ani, și un autocar, în care se aflau șoferul și 10 pasageri.

În urma impactului dintre acestea au rezultat 7 victime.

Pentru gestionarea situației de urgență, la locul evenimentului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și echipaje de la  Serviciul de Ambulanţă Județean Vrancea (S.A.J.).

Echipajul SMURD, a preluat și a transportat la spital victimele aflate în autoturism, respectiv, 2 femei și 1 copil. Celelalte 4 victime au fost asistate la fața locului de echipajele S.A.J., 2 dintre acestea au fost transportate la spital, iar 2 au refuzat transportul.

De asemenea, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile necesare de prevenire și stingere a incendiilor”, a precizat reprezentantul ISU Vrancea.

Știrea inițială

În urma accidentului, șase persoane au fost rănite, fiind evaluate medical.

Traficul este blocat pe sensul Adjud – Focșani, fiind deviat de polițiști pe celălalt sens.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45 – 60 de minute.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.