Impact mortal în Bistriţa, între un camion şi o maşină în care se aflau şi 3 copii

SMURD a intervenit pe DN 17, în localitatea Uriu, la un accident rutier cu victime încarcerate. În accident sunt implicate un autoturism și un autocamion. Două persoane au fost găsite inconştiente.
Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat cinci victime, dintre care una încarcerata, în stop cardiorespirator (conducătorul auto autoturism, barbat în vârstă de 45 de ani).

Celelalte patru victime, o femeie în vârstă de 45 de ani și trei copii ( fetițe in varsta de 3, 14 și 17 ani) au fost găsite în afara autoturismului, scoase de către ceilalți participanți la trafic, până la sosirea echipajelor de Intervenție.

Conducătorul auto a fost extras de pompieri și au fost începute manevrele de resuscitare, dar din păcate organismul bărbatului nu a răspuns, fiindu-i declarat decesul la locul accidentului.

Femeia și fetiță de 3 ani au fost transportate la UPU Dej, iar fetele în vârstă de 14 ani, respectiv 17 ani au fost transportate la UPU SMURD Bistrița.

Starea fetei in varsta de 17 ani s-a agravat pe timpul transportului, astfel că echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud a fost nevoit să o intubeze.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.