Dental Alliance
August 10, 2022

Împlinirea a 30 de ani de activitate a societății MARSAT, serbată de colegii de facultate ai directorului Vasile Balcan, printr-o scrisoare deschisă

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Cunoscuta societate agricolă MARSAT S.A. împlinește, anul acesta, 30 de ani de existență. Numele societății a ajuns să fie asociat cu profesionalismul, seriozitatea și eficiența.

Cu această ocazie, colegii de facultate a directorului Vasile Balcan au dorit să marcheze momentul, publicând o scrisoare deschisă, în care să își exprime gândurile bune îndreptate atât către societatea MARSAT, dar – mai ales – către directorul acesteia, inginerul Vasile Balcan.

Colegii de facultate ai domnului inginer Vasile Balcan, absolvenții din promoția 1981 a Facultății de Mecanică specializarea Mecanică Agricolă, Institutul Politehnic “Gheorghe Asachi” Iași, adresează și pe această cale felicitări colegului lor cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înființarea firmei “Marsat” Roman.

Ne pregătim acum să ne revedem după 40 de ani de la absolvirea facultății și iată că avem un nou prilej de bucurie: să marcăm realizarea excepțională a colegului nostru care onorează din plin diploma de inginer mecanic agricol și care face cinste școlii noastre dragi. Oriunde ne-am afla fiecare dintre noi, în țară sau în lume, atunci când auzim că este menționat numele inginerului Vasile Balcan sau al companiei “Marsat” Roman, spunem cu plăcere: da, am fost coleg de facultate cu domnul Balcan.

În 30 de ani de când și-a luat practic soarta în propriile mâini, prin muncă intensă și inteligentă, colegul nostru a contribuit la progresul agriculturii în inima Moldovei, inovând și experimentând continuu, ajutandu-i pe toți cei cu care a colaborat și ținând legătura strânsă cu școala care l-a format. “Marsat” este astăzi un nume recunoscut la nivel național și internațional iar propunerile și exemplul inginerului Vasile Balcan sunt luate în discuție și aplicate la cele mai înalte niveluri în sfera agriculturii.

Felicitări stimate coleg pentru realizările tale care ne bucură și ne inspiră. Felicitări pentru familia ta și pentru echipa “Marsat” pe care ai construit-o cu talentul de Leadership care te caracterizează.

Cu drag, colegii de facultate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.