Oana Bulai

December 2, 2020

În Neamț, tânăr strivit în bancomatul de pe trotuar, după ce șoferița unui BMW a încurcat frâna cu accelerația

Un accident înfiorător a avut loc vineri după-amiază în Piatra Neamț, după ce o șoferiță a ajuns cu BMW-ul pe trotuar, spulberând un băiat de 19 ani care scotea bani de la un bancomat. Se pare că tânăra a încurcat frâna cu accelerația. 

  • Șoferița a ajuns cu BMW-ul pe trotuar, după ce a lovit mașina unui taximetrist.
  • Tânărul lovit a fost transportat cu răni grave la spital

Evenimentul s-a produs în jurul orei 15.00, la scenele de groază asistând neputincioşi taximetriştii din parcare, trecători, dar şi alte câteva persoane care stăteau la coadă pentru a extrage numerar de la bancomat.

Până să-l accidenteze pe tânărul de 19 ani, şoferiţa de 22 de ani a acroşat un taximetru, BMW-ul fiind apoi proiectat în victimă.

„S-a auzit un motor turat mai tare, zgomotul maşinii lovite de BMW şi apoi ţipete de groază, lumea de pe trotuar fugind în toate părţile. Apoi s-a văzut că aparatul fusese împins în interiorul băncii, dat nu mai ştiu dacă şi victima ţipa. Oamenii strigau să se sune la 112, la Ambulanţă, că un tinerel a fost prins între maşină şi perete. Au fost clipe care-ţi fac părul măciucă“, a declarat un martor, potrivit monitorulneamt.ro.

Din fericire, tânărul a avut noroc, deoarece bancomatul nu era montat într-un perete de beton, ci în unul construit din rigips. Aşa se face că, în momentul când maşina a intrat în el, băiatul a fost împins în interior cu tot cu zid. Chiar şi așa, însă, tânărul s-a ales cu leziuni foarte grave.

La fața locului au ajuns echipajele de prim -ajutor, iar victima a fost transportată la spital.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.