PSD Roman

September 19, 2020

În urma unor percheziții în Roman, la persoane bănuite de cămătărie și șantaj, polițiștii au descoperit arme deținute ilegal

În urma a 6 percheziții efectuate, astăzi, la domiciliile unor persoane din Roman, bănuite de comiterea mai multor infracțiuni cu violență, cămătărie și șantaj, polițiștii au ridicat 2 arme letale cu glonț și un pistol tip airsoft.

La data de 21 iulie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Roman, la domiciliile unor persoane bănuite că dețin arme în mod ilegal.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

Acțiunea a vizat depistarea și probarea activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni cu violență, cămătărie și șantaj.

În urma activităților desfășurate, au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării două arme letale cu glonț, de calibru 9×21 mm. și 8 mm., 10 cartușe, precum și un pistol tip airsoft, supus autorizării, deținute în mod ilegal.

4 persoane, cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, din Roman, au fost conduse la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor.

La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Neamț, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău. 

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.