Dental Alliance

Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim – mesaj pastoral la Praznicul Nașterii Domnului 2022

0
YRY Residence

În acest timp înălțător, de aleasă trăire duhovnicească, să nu uităm că Hristos Mântuitorul se naşte în noi, pentru ca noi, prin lucrarea noastră misionară, să-L dăruim din nou lumii. Vă îndemn părintește să gustați din bucuria sărbătorii Crăciunului, cu gândul la Pruncul Iisus care Se naște în fiecare suflet primitor, primenit și împărtășit prin Tainele Bisericii. Să înălțăm cugetele în rugăciune mijlocind renașterea noastră, cu gânduri curate și inimi luminate, având speranța unui timp de pace în care tihna familiei și liniștea sufletului să ne fie casă binecuvântată de prezența iubitoare a lui Dumnezeu.
Cu prilejul sfintelor sărbători ale Nașterii Domnului, Anului Nou 2023 și Botezului Domnului rugăm pe bunul Dumnezeu să binecuvânteze lucrarea frumoasă a fiecăruia, să vă aducă în inimi pacea lui Hristos și să vă umple sufletele de lumina cea neînserată a Împărăției Sale. La mulți ani!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap