PSD Roman

September 19, 2020

Încă o adolescentă din Centrul Comunitar ”Ion Creangă”- Piatra Neamț, căutată de polițiști

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț caută o minoră de 16 ani, care a părăsit voluntar Complexul de Servicii Comunitare ”Ion Creangă” din Piatra Neamț și nu a mai revenit.

Astăzi, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că minora ȘTIRBU GABRIELA IUSTINA, în vârsta de 16 ani, a părăsit voluntar, în cursul zilei de 19 iulie a.c., Complexul de Servicii Comunitare ”Ion Creangă” din Piatra Neamț, unde aceasta era instituţionalizată și nu a revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,50 m, greutate – 50 de kilograme, ochi căprui, păr negru.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un tricou alb, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțată cu adidaşi albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.