January 22, 2022

Încă o firmă de asigurări RCA din România își sistează activitatea

Uniqa Asigurări a sistat de luni activitatea de distribuţie a poliţelor RCA, însă va respecta în continuare obligaţiile asumate pe acest segment al asigurărilor, a comunicat compania.

 

Aceasta va oferi servisare, în acord cu condiţiile contractuale, pentru toate poliţele de răspundere civilă auto în vigoare.

Potrivit unui comunicat, Uniqa Asigurări are cea mai mică durată medie de plată a dosarelor de daună RCA dintre companiile care oferă astfel de asigurări, de 2,8 zile/dosar.

„Uniqa Asigurări SA a primit din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară aprobarea deciziei de retragere, la cerere, a autorizaţiei pentru practicarea asigurării obligatorii de răspundere civilă auto (RCA).

 

Începând cu data de 6.12.2021, compania sistează activitatea de distribuţie a poliţelor RCA. (…) Uniqa Asigurări respectă, în continuare, obligaţiile asumate pe segmentul asigurărilor RCA, oferind un nivel de servisare la cele mai înalte standarde, în acord cu condiţiile contractuale, pentru toate poliţele de răspundere civilă auto în vigoare în portofoliul companiei.

 

Potrivit celei mai recente analize privind dosarele de daună avizate pentru RCA, publicată de către Autoritatea de Supraveghere…

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.