Dental Alliance
November 28, 2023

Încă o zi cu întreruperea furnizării apei potabile pentru locuitorii comunei Horia

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Din cauza perioadei secetoase accentuate ce a condus la un consum excesiv de apă potabilă și care a realizat un dezechilibru al nivelului de apă în rezervoare, pentru refacerea nivelului de apă brută în rezervoare în vederea potabilizării şi distribuirii către utilizatori, Compania Județeana APA SERV S.A. anunță ca începând de astăzi 30.08.2022 până în data de 31.08.2022 furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă către utilizatorii din Comuna Horia va fi întreruptă în intervalele orare 10.00-16.00 și 22.00-06.00.

Va reamintim ca apa potabila este destinata uzului menajer și nu în alte scopuri cum ar fi cele agricole sau grădinărești. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere! Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu .

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap