September 22, 2021

Încă un bărbat din Neamț, reținut pentru nerespectarea ordinului de protecție. Tot cu amenințări, tot cu bătaie…

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au reținut un bărbat în vârstă de 57 de ani, bănuit că ar fi încălcat dispozițiile prevăzute în ordinul de protecție emis pe numele acestuia. Totodată acesta ar fi adresat amenintări și ar fi aplicat mai multe lovituri  fostei sale concubine.

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Răucești, nu ar fi respectat dispoziţiile prevăzute într-un  ordin de protecție emis pe numele acestuia de instanța de judecată.

Din cercetări a rezultat faptul că, acesta s-ar fi apropiat de locuinţa comună şi de concubina sa, o femeie de 57 ani, din localitatea Răucești, asupra căreia ar fi exercitat acte de violență, adresându-i totodată și amenințări.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, lovire și alte violențe și nerespectarea hotărârii judecătorești.

La data de 18 aprilie a.c., persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 30 de zile.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.