October 24, 2021

Incendiu apartament în Neamț

Prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament din municipiul Piatra-Neamț. La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere și o autospecială complexă pentru intervenție. Incendiul se manifesta în interiorul unei bucătării dintr-un apartament situat la al doilea etaj, într-un bloc de locuințe din strada Plevnei.

Din interiorul apartamentului, pompierii au evacuat un bărbat de aproximativ 61 de ani. Victima, ce prezenta arsuri la nivelul capului, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ulterior fiind transportată la UPU Piatra Neamț de către echipajul de la SAJ. Cu ajutorul echipamentelor specifice,  pompierii au evacuat fumul din apartament și de pe casa scării.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars bunurile materiale din interiorul bucătăriei. Incendiul s-a produs,  cel mai probabil, din cauza unui scurt circuit electric. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.