Dental Alliance
August 10, 2022

Incendiu de proporții la o hală de producție a CERSANIT SA ROMAN

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Prin apel la 112, în jurul 00:40, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o hală de producție a unui operator economic din municipiul Roman.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la uscătoare de produse ceramice dintr-o hală de producție, pe o suprafață de aproximativ 300 mp.
Forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă trei autospeciale de stingere, dintre care una de la Detașamentul Piatra Neamț.
Personalul aflat pe locul de muncă s-a autoevacuat până la sosirea pompierilor.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars 80 de cărucioare pentru transportul produselor ceramice, suporți din poliuretan, mai multe rafturi confecționate din lemn,  instalații și cablaje electrice.
Efectul termic cauzat de defectarea aparaturii de măsură și control din interiorul unui uscător a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.