Dental Alliance

June 21, 2024

Incendiu în Săptămîna Mare la două locuințe din comuna Agapia, aparținând Mănăstirii Varatec

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Într-o intervenție promptă, forțele și mijloacele de intervenție de la ISU Neamț au reușit să localizeze și să stingă un incendiu ce s-a declanșat în comuna Agapia. Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Irina Popa, incendiul s-a manifestat la două locuințe ce aparțin Mănăstirii Varatec.

Evenimentul a fost raportat inițial la ora 18:42, iar echipajele de intervenție au acționat rapid pentru a evita extinderea flăcărilor și pentru a proteja clădirile aflate în imediata apropiere.

La scurt timp după sosirea echipajelor, incendiul a fost localizat și stins în totalitate, iar autoritățile au confirmat că nu au existat victime în urma acestuia.

În ciuda pericolelor iminente, promptitudinea și eficacitatea intervenției ISU Neamț au contribuit la limitarea pagubelor materiale și la evitarea unor tragedii umane.

Detaliile privind cauza incendiului și pagubele materiale sunt încă în curs de investigare, iar autoritățile urmează să furnizeze informații suplimentare pe măsură ce ancheta progresează.

Pentru moment, se recomandă respectarea indicațiilor autorităților locale și evitarea zonei afectate pentru a permite intervenția echipelor de evaluare a pagubelor și a altor operațiuni necesare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.