Dental Alliance
September 27, 2023

Incendiu la motelul Castelul Roșu din Tețcani

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Prin apel la 112, la ora 12:30, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o clădire în care a funcționat o unitate de cazare P+1+M (motel) în localitatea Tețcani din comuna Gherăești.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Gherăești.
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la mansardă, parțial la acoperiș și la un perete exterior, cu pericol de generalizare la întreaga clădire.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars: acoperișul pe o suprafață de aproximativ 25 mp (construit din lemn, termoizolație, vată și polistiren cu învelitoare din tablă), fațada unui perete pe o suprafață de 15 mp și planșeul din lemn pe o suprafață de 3 mp.
Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap