October 24, 2021

Incendiu la o casă din Neamț, proprietara a făcut atac de panică

Prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Dumbrava Roșie.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii  cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și voluntari din cadrul SVSU Dumbrava Roșie.
Incendiul se manifesta la etajul și la acoperișul unei case P+1, cu posibilitatea propagării la întreaga clădire dar și la o locuință din imediata vecinătate.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 200 mp, un perete exterior pe o suprafață de aproximativ 80 mp, bunuri materiale (obiecte de mobilier,  materiale textile etc) și s-au deteriorat obiecte de mobilier,  aparate electrocasnice și materiale textile ce se aflau la parterul locuinței.
Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurt circut electric (aparat de comutare defect).
Proprietara, în vârstă de 37 de ani a făcut atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, refuzând transportul la spital.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.