July 26, 2021

Incendiu la o gospodărie din comuna Ion Creangă

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la o casă particulară aflată în satul Stejaru din județul Neamț. S-au produs mai multe pagube materiale.

Potrivit ISU Neamț, în data de 02.05.2021, prin apel la 112, în jurul orei 18:33, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la o casă aflată pe strada Speranței, din localitatea Stejaru, comuna Ion Creangă,

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere de la Detașamentul de Pompieri Roman și voluntari din cadrul SVSU Ion Creangă.

Incendiul se manifesta la acoperișul unei terase de vară, a unei magazii,  a unei anexe gospodărești și parțial la acoperișul locuinței,  cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat în limitele găsite.

Conform sursei citate, în urma incendiului au ars acoperișul casei ( construit din lemn și învelitoare din tablă) pe o suprafață de 35 mp, acoperișul terasei (construit din lemn și învelitoare din tablă) pe o suprafață de aproximativ de 20 mp și bunuri materiale aflate în interiorul terasei, acoperișul magaziei (construit din lemn și învelitoare din tablă) pe o suprafață de aproximativ 20 mp, acoperișul (construit din lemn și învelitoare din tablă) al unei anexe de 40 mp și bunuri marteriale aflate în anexagospodărească.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric (conductor electric defect).

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.