Suplimente Alimentare Imunyze

Incendiu locuință în localitatea Siliștea, comuna Români

Acoperisul1

Condor Resort

În jurul orei 10:42, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărescă din localitatea Siliștea, comuna Români.
Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unui adăpost pentru animale și la un garaj. Până la sosirea forțelor de intervenție, flăcările s-au extins la două locuințe (lipite de anexele gospodărești) manifestându-se la acoperișul și în interiorul acestora.
Din cauza vântului puternic, exista posibilitatea propagării incendiului și la alte case aflate în imediata apropiere.
Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentele de pompieri Roman și Piatra Neamț și de la SVSU Buhuși, Români și Costișa.
Au ars: acoperișurile celor două locuințe pe o suprafață de aproximativ 100 mp, bunuri materiale din interiorul celor două locuințe (obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, materiale textile,  documente etc), adăpostul pentru animale, garajul, un buldoexcavator, 2 drujbe, plante furajere (aproximativ 7 t), cereale (aproximativ 2 t porumb și 4 t grâu), coceni (1 t) și alte bunuri depozitate în garaj.
Proprietarul gospodăriei, un bărbat de aproximativ 43 de ani, a suferit arsuri la nivelul feței și a mâinilor. Aceasta a primit primul ajutor de la membrii echipajului SMURD la locul evenimentului,  ulterior fiind transportat la CPU Roman.
Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Intervenția a durat aproximativ 5 ore.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.