Dental Alliance
October 2, 2023

Incendiu TIR și o autoutilitară în parcarea unui supermarket din Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La ora 11:40 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la două autovehicule situate în incinta unui operator economic de pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu în municipiul Piatra Neamț.
La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție și o autospecială de stingere.


La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la o autoutilitară cu posibilitatea propagării la un cap tractor al unui TIR situat în imediata vecinătate.
Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars autoutilitara în care se aflau unelte. Capul tractor a fost salvat, fiind deteriorate doar farurile.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic cauzat de neîndepărtarea materialelor combustibile de pe un utilaj aflat în funcţiune (generator).

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap