Suplimente Alimentare Imunyze

Incendiu VIOLENT la un parc de dezmembrări auto, într-o localitate din Neamț. 30 de mașini, mistuite de flăcări

Acoperisul1

Condor Resort

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă după-amiază la un parc de dezmembrări auto, în localitatea Oglinzi, județul Neamț.

Potrivit IPJ Neamț, în data 05.02.2022, în jurul orei 14:50, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un parc de dezmembrări auto din localitatea Oglinzi, comuna Răucești.

La sosirea primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la mai multe autoturisme și la o construcție din lemn, cu posibilitatea propagării la o locuință.

incendiu parc auto neamt1

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD împreună cu voluntarii din cadrul SVSU Răucești cu două utilaje.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars 30 mașini și un camion provenite din dezmembrări, o magazie din lemn cu suprafața de aproximativ 20 mp și izolația din polistiren a unui perete al locuinței pe o suprafață de 20 mp.

incendiu parc auto neamt

Intervenția a durat aproximativ trei ore.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unor scântei provenite de la un aparat pentru tăiere.

Nu au fost victime.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.