Dental Alliance
November 28, 2023

Încep lucrările de reabilitare la podul de pe DN 17B, Topoliceni, județul Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

DRDP Iași informează conducătorii auto că astăzi, 19 aprilie, vor demara lucrările de reabilitare a podului peste râul Bistrița de pe DN 17B, km 82+001, Topoliceni, județul Neamț.
📌 Lungimea totală a podului este de 127,70 m, obiectivul fiind construit din beton armat și prevăzut cu trei deschideri (două marginale a câte 34,40 m și o deschidere centrală de 44,00 m).
Prin proiect, sunt prevăzute lucrări la suprastructură și infrastructură, la nivelul căii podului, a trotuarelor și rampelor de acces, precum și lucrări în albia râului.
📌 Termenul de execuție este de 12 luni, lucrările fiind executate S.C. GEIGER Transilvania S.R.L.
📌 Lucrările vor fi executate pe jumătate de cale, iar traficul va fi dirijat prin semafoare, cu o restricție de viteză de 30 km/oră.
📌 În aceste condiții, DRDP Iași face apel la înțelegere din partea conducătorilor auto pentru disconfortul creat, cu recomandarea de a circula cu atenție și cu respectarea semnalizării instituite în zona de lucrări.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap