April 14, 2021

Începând cu data de 1 aprilie, domnul doctor Dragoș Barcă, medic specialist urgențe, transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Bacău

Conform Legii 153/2017, privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu referire la art. 32, transferul poate avea loc la cererea persoanei, în urma aprobării cererii de transfer de către conducătorul instituției la care se solicita transferul și de la care se transferă.
Mulțumim domnului doctor pentru colaborare, il apreciem pentru calitatea actului medical dar în același timp, am înțeles dorința personala a acestuia de a se transfera, astfel ca ii dorim îndeplinirea tuturor planurilor, atât profesionale cât și personale.
In alta ordine de idei, la Spitalul Municipal de Urgență Roman, Compartimentul de Primiri Urgențe, nu a rămas în deficit de personal. Sunt 7 medici cu specialitatea în medicina de urgență, care preiau, investighează și tratează cazurile care se prezintă în CPU Roman.
Comparativ cu alte spitale județene, unde există deficit de medici urgentisti, la Spitalul Municipal de Urgență Roman ne bucurăm că nu avem aceste probleme chiar dacă de un an de zile adresabilitatea este crescută, prin prezentarea cazurilor din întreg județul Neamț dar și din alte județe apropiate.
Spitalul Roman

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.