June 16, 2021

Începând de luni 8 februarie se înființează un punct de informare în curtea Spitalului Roman

Pentru o mai bună comunicare cu aparținătorii, la Spitalul Municipal de Urgență Roman s-a alocat un punct de informare.
Astfel, la modulul de triaj din curtea spitalului, începând de luni, 8.02.2021, în intervalul 10.00-14.00, purtătorul de cuvânt al spitalului oferă informații despre pacienții internați sau despre cei aflați în investigații la CPU.
De asemenea, în cazul în care un aparținător solicită să discute cu medicul curant al pacientului, atât cât timpul permite, acesta coboară la modul pentru scurte lămuriri sau se face legătura telefonic prin intermediul reprezentanului spitalului.
Menționăm ca rămân în continuare valabile numerele de telefon aferente secțiilor. Toți cei care doresc sa primească informații despre pacienți, pot suna la numărul corespunzător secției unde s-a efectuat internarea.
Avem rugămintea ca atât la telefon cât și în situația în care va deplasați la spital pentru a discuta direct cu reprezentanții instituției, sa luați în calcul limitele impuse de pandemia Covid-19 dar și de gradul ridicat de adresabilitate la nivelul spitalului romașcan și de urgențele care pot interveni și din cauza cărora, legătura cu medicii poate să dureze mai mult.
Reamintim că zilnic, in intervalul orar 12.00-14.00, se preiau pachetele pentru pacienți. În cazul în care, internarea s-a înregistrat după ora 14.00 sau dacă pacientul are nevoie urgent de documente sau lucruri care nu permit amânarea pana în următoarea zi, aparținătorii se pot adresa personalului de la pază pentru a le înmâna beneficiarului.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.