November 30, 2021

Infotrafic: Circulație în condiții de ceață, sâmbătă dimineața

Circulația se desfășoară în condiții de ceață, sâmbătă dimineața, pe mai multe drumuri din țară, iar pe DN 7C Transfăgărășan s-a așezat un strat subțire de zăpadă, potrivit Centrului Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române transmite că se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea în trafic sub 150 metri pe DN 1, între kilometrii 279-281, în localitatea Bradu, din județul Sibiu. Aici carosabilul este umed.

De asemenea, este semnalată ceață și pe mai multe artere rutiere din județul Bistrița-Năsăud, în zona pasului Tihuța (DN 17), vizibilitatea este redusă, pe alocuri, chiar sub 50 de metri, fără precipitații.

Se circulă în condițiile unui carosabil acoperit cu strat subțire de zăpadă (1-2 cm) pe DN 7C (Transfăgărășan), km. 130-135, între Bâlea Cascadă și Cârtișoara, în județul Sibiu.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București – Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed, dar valorile de trafic sunt reduse.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe șoferi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.