Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

INFOTRAFIC: Drumuri închise și trafic restricționat pe mai multe tronsoane, din cauza ninsorii și a viscolului

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, duminică, 5 februarie 2023, este închisă circulația pe următoarele tronsoane de drumuri:

– A1 Sibiu – Deva, tronsonul Boița – Cunța, județul Sibiu;

– DN 22 Râmnicu  Sărat, județul Buzău  – limita cu județul Brăila;

– DN 2B municipiul Buzău – limită județul Brăila.

Pe DN 2 Mărăcineni – Oreavul, județul Buzău și ieșire din municipiul Râmnicu Sărat – limită cu județul Vrancea, se circulă dirijat, controlat, cu antemergător.

TRAFIC RESTRICȚIONAT (autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone);

– DN 22 limită județul Buzău – municipiul Brăila;

–  DN 2B limită județul Buzău – municipiul Brăila.

TRAFIC RESTRICȚIONAT (autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone):

– DN 2C Costești, județul Buzău – limită cu județul Ialomița.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare pe raza județelor Alba, Bacău, Buzău, Dolj, Gorj, Olt, Prahova, Sibiu și Vrancea, iar în județul Brăila sunt sectoare de drumuri unde partea carosabilă este alunecoasă din cauza poleiului.

RECOMANDĂRI pentru șoferi:

Informaţi-vă cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să vă deplasaţi şi echipaţi-vă maşina corespunzător. Nu plecaţi la drum fără anvelope de iarnă! Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceți considerabil viteza pentru a putea opri în condiții de siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare este mult mai mare. Nu bruscați comenzile autovehiculelor, ci folosiți frâna de motor pentru încetinire!

Pentru evitarea blocajelor de trafic, nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule staționate și permiteți accesul utilajelor de deszăpezire! Înainte de a pleca în călătorie, asigurați-vă rezerve de carburant, apă și hrană și luați în considerare amânarea deplasărilor nonurgente pe perioada manifestărilor meteorologice periculoase!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.