Dental Alliance
December 4, 2023

Întervenție a pompierilor pentru stingerea unui incendiu major în comuna Ion Creangă

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La ora 14:11 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o gospodărie situată în comuna Ion Creangă. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Ion Creangă și Detașamentul de pompieri Roman.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la trei anexe gospodărești (adăpost pentru animale și depozite pentru furaje si cereale) cu posibilitatea propagării la o altă anexă gospodărescă și la locuință. Animalele au fost evacuate de proprietari până la sosirea pompierilor. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars 30 ml gard din lemn, trei anexe gospodărești cu o suprafață de 120 mp, aproximativ 15 t de plante furajere, 8 t de porumb, 2,5 t de orz, 1,5 t grâu și 100 kg de lemn de foc.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap