Dental Alliance
December 11, 2023

Intervenție astă noapte la Roman Value Centre, în urma unei spargeri, exercițiu

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

În noaptea de 18 spre 19 octombrie a.c., între orele 21:00 și 01:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiilor Roman și Piatra-Neamț și cei din cadrul Poliției orașului Bicaz au desfășurat, în incinta Roman Value Centre, un exercițiu, pentru îmbunătățirea intervențiilor în care sunt folosiți câinii de serviciu.

La acest exercițiu au participat patru câini polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Astfel de simulări sunt importante pentru intervențiile în caz de infracțiuni precum furturi sau violare de domiciliu, în care persoane bănuite de comiterea faptelor s-ar putea afla în incinta unei clădiri.

În astfel de situații , conform procedurilor, sunt folosiți pentru scotocirea încăperilor, câinii special antrenați, astfel nefiind pusă în pericol viata și integritatea polițiștilor.

Este important să subliniem importanța pregătirii constante, pentru a face față oricăror situații, iar astfel de exerciții ne ajută să fim pregătiți în fața provocărilor reale.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap