Dental Alliance
October 2, 2023

Intervenție dificilă a celor de la Salvamont Neamț în plină noapte

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Interventia de extractie a celor doi turisti de 49 si 12 ani din Bucuresti s-a finalizat in jurul orei 03 cand echipa de interventie a ajuns cu ei la Cabana Dochia. Cand au deviat de la traseu si cum au ajuns in zona marilor pereti din acea zona e destul de greu de explicat dat fiind faptul ca adultul a fost de la inceputul alarmarii, cand se strang datele necesare alcatuirii unui plan de operatiune , confuz si usor incoerent din cauza epuizarii fizice.

Tehnologia a facut iarasi diferenta , dispecerul de serviciu reusind sa-l ghideze sa trimita o locatie de pe telefonul mobil,locatie la vedere careia toti cei care am fost implicati in derularea evenimentului au tras adanc aer in piept. Pentru echipa de interventie a urmat o noapte lunga printre brane si pereti verticali si numai pregatirea desavarsita si cunostintele aprofundate asupra zonei au facut ca o tragedie sa fie evitata. Felicitari tuturor celor implicati . Good job!!!

Sursa Salvamont Neamt

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap