Dental Alliance

July 23, 2024

Intervenții pentru salvarea din nămeți a mai multor persoane. Printre acestea, 33 de copii, într-un autocar, pe E85

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț au intervenit la un accident rutier produs în comuna Vânători Neamț. Un autotren a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat peste un gard, într-o gospodărie. Conducătorul auto, un bărbat de 50 de ani a rămas blocat în cabină autotrenului. Bărbatul a fost ajutat de pompieri să iasă din interiorul cabanei, echipajul SMURD acordându-i asistență medicală la locul evenimentului. De asemenea au fost asigurate măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț, SVSU Țibucani, SVSU Tupilați și DRUPO au intervenit pe DJ 155 I Totoiești – Davideni pentru deblocarea mai multor autoturisme din zăpadă.

Forțe și mijloace de intervenție din cadrul SVSU, Bâra, Dulcești, Valea Ursului și Ion Creangă au intervenit pentru deblocarea unor autoturisme pe DJ

Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman, SVSU Roman, Garnizoana Roman UM 01144, SV Cordun și SVSU Gherăești au intervenit pentru evacuarea și transportul a 33 de copii și 4 adulți dintr-un autocar blocat pe DN 2 – E 85. Aceștia au fost cazați în Căminul militar de Garnizoană în municipiul Roman.

Un echipaj de pompieri cu o autospecială pentru intervenție din cadrul Detașamentului Roman a desfășurat activități de patrulare și informare pe E85 pentru informarea privind posibilitatea cazării cetățenilor care vor sa rămână in zona Roman.

Au fost transmise mesaje prin RO ALERT.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.