Dental Alliance
October 2, 2023

Intervenții și constatări ale polițiștilor nemțeni în perioada mini-vacanței

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

În perioada 12-15 august a.c., polițiștii au organizat 12 acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii publice. Au fost constatate peste 100 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au reținut 73 de permise de conducere.

În cele patru zile, au fost constatate peste 100 de infracțiuni, majoritatea dintre acestea contra persoanei sau patrimoniului, fiind depistate în flagrant delict 13 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni. Față de 4 persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

De asemenea, polițiștii au intervenit la aproximativ 200 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, în urma cărora polițiștii au emis 3 ordine de protecție provizorii. Totodată, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, au fost aplicate 654 de sancțiuni contravenționale, 198 dintre acestea sub forma avertismentului. Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, polițiștii rutieri au fost prezenți, zilnic și au acționat cu aparatele radar din dotare, în perioada minivacanței nefiind înregistrate evenimente rutiere grave.

În urma acțiunilor din teren, au fost reținute 73 de permise de conducere dintre care 36 pentru depășirea limitei legale de viteză, 5 pentru consumul de alcool, unul pentru consumul de substanțe interzise și 31 pentru alte abateri rutiere, fiind retrase 17 certificate de înmatriculare. Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap