Dental Alliance
November 28, 2023

Invitație la meci: CSM ROMAN vs CSM Iași – miercuri, 26 aprilie, în Sala Sporturilor!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Cu doar câteva zile înainte de finalul sezonului, echipa de handbal CSM Roman se pregătește să dispute un meci important împotriva echipei adverse CSM Iași, în ultima etapă a Campionatului. CSM ROMAN va lupta pentru șansa de a participa la Turneul Final Divizia A Feminin, care va avea loc în perioada 11 – 14 mai la Brașov.
Partida se va desfășura miercuri, 26 aprilie, la ora 14:00 în Sala Sporturilor din Roman, intrarea fiind liberă. Fetele noastre au nevoie de o victorie și de susținerea suporterilor pentru obținerea victoriei.
Această confruntare promite să fie una palpitantă și intensă, cu multe momente de suspans și acțiune. Până la acest joc, antrenorii Răzvan Caba și Alina Andrei continuă pregătirea, pentru ca fiecare jucătoare să dea tot ce are mai bun pentru a-și ajuta echipa să câștige și să se califice pentru participarea la Turneul final.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap