Dental Alliance

July 23, 2024

Invitație specială pentru o seară de teatru: ‘BARZA DOMNULUI MINISTRU’ la Casa de Cultură a Sindicatelor Roman

1
YRY Residence

Go Padel Roman

Într-o atmosferă plină de anticipare și așteptare, Casa de Cultură a Sindicatelor Roman deschide ușile sale pentru un eveniment special: piesa de teatru “BARZA DOMNULUI MINISTRU”. Cu o distribuție excepțională și o poveste captivantă, această reprezentație promite să fie o experiență memorabilă.

Data și ora evenimentului sunt fixate pentru joi, 16 noiembrie 2023, la ora 19:00, în Sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Roman. Este o invitație deschisă pentru toți iubitorii de teatru și pentru cei care doresc să petreacă o seară plină de divertisment și emoții.

“Piesa ‘BARZA DOMNULUI MINISTRU’ este un amestec savuros de comedie, satiră și comentarii sociale inteligente”, spune regizorul acestei producții. “Echipa noastră de actori talentați și creativi a lucrat din greu pentru a vă aduce o reprezentație care să vă provoace zâmbete și să vă pună pe gânduri în același timp.”

Intriga piesei spune povestea unui ministru respectabil care se trezește prins într-o serie de situații amuzante și complicate. Cum va reuși să iasă din încurcătură și să-și păstreze demnitatea? Acesta este doar unul dintre misterele care vă așteaptă la Casa de Cultură a Sindicatelor Roman pe 16 noiembrie.

Biletele pentru acest eveniment special sunt disponibile la Casa de Cultură a Sindicatelor Roman, și sunt limitate, deci este recomandat să vă procurați biletele în avans pentru a vă asigura locurile. Cu siguranță, această producție va umple Sala mare a Casei de Cultură, așa că nu ratați ocazia de a fi parte din această experiență deosebită.

Seara de joi, 16 noiembrie 2023, va fi una de distracție, râsete și aplauze, așa că vă așteptăm cu drag să luați parte la acest eveniment deosebit. Veniți alături de noi și bucurați-vă de magia teatrului într-un cadru special!

 

1 thought on “Invitație specială pentru o seară de teatru: ‘BARZA DOMNULUI MINISTRU’ la Casa de Cultură a Sindicatelor Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.