August 5, 2020

Ioan Tiron viceprimar Cordun: Am fost exclus din partid pentru că am făcut voluntariat pentru cei bătrâni, am împărțit flori de 8 martie…

Dragii mei, la propunerea președintelui PNL Cordun (Adrian Ciobanu) azi s-a votat excluderea din partid a mea și a altor trei colegi: Cristi Ivasciuc, Silviu Lepădatu și Claudiu Voicu. Motivul este pueril și arată că uneori politicienii uită pe cine trebuie să reprezinte cu adevărat: OAMENII și nu propriile interese. Am fost excluși din partid pentru că am fi susținut public un alt partid sau o altă doctrină politică.
Aceasta este RĂSPLATA pentru câteva ACȚIUNI făcute ÎN COMUNĂ în nume personal, fără a folosi însemne de partid. Este vorba de faptul că am împărțit flori de 8 martie, că am făcut voluntariat pentru cei bătrâni sau bolnavi în perioada stării de urgență și pentru că am strâns mână de la mână și am dăruit, de Paști, o mică bucurie celor aflați în nevoie. Am făcut totul împreună cu alți oameni care au vrut să se implice, indiferent de culoarea politică. Am pus nevoile reale în fața unei sigle de partid și pentru asta plătim. Ne asumăm.
🙏Eu vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine acum patru ani. Ce v-am spus atunci rămâne valabil: acțiunile mele sunt și vor fi pentru binele comunității, nu pentru a satisface orgolii.
Ioan Tiron

Viceprimar, Cordun

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.