Dental Alliance
August 10, 2022

Ionel Arsene: 6 kilometri de asfalt pe DJ 127 A Bicazu-Ardelean

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Zilele acestea se lucrează intens pentru asfaltarea unui tronson de 6 kilometri, pe drumul județean DJ 127A în comuna Bicazu-Ardelean.
Proiectul privind modernizarea acestui sector a început mai demult și trebuie să îl finalizăm cât mai repede, pentru ca lucrarea să nu fie afectată de sezonul rece care se apropie.
Intervenția se realizează între kilometrii 10 și 16, acum turnându-se ultimul strat de asfalt. Mă bucur nespus că reușim să punem la punct drumul județean DJ 127A Bicazu-Ardelean – Tulgheș. Se intervine pentru modernizarea acestei rute și în alte zone și în curând ieșirea din ținutul nostru către Harghita se va face pe un traseu foarte bun, realizat în cadrul unui proiect gestionat de Consiliul Județean Neamț.
Reușim astfel, să reparăm infrastructura rutieră de pe Valea Muntelui! E o zonă impresionant de frumoasă, care din cauza drumurilor proaste avea destul de puțină căutare din partea turiștilor și a agenților economici interesați de a derula activități în această parte a județului. S-a văzut cum după reabilitarea Axialului, numărul de turiști în Durău s-a dublat. Sunt convins că încetul cu încetul, fluxul celor care vor să vină pe Valea Muntelui va crește considerabil! Acesta este unul dintre obiectivele mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Neamț!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.