Dental Alliance

Ionel Arsene: Am reușit, la solicitarea mea, cu sprijinului actualei guvernări PSD-PNL, să aduc în Neamț, prin Consiliul Județean, cea mai mare alocare financiară dintre toate consiliile județene din țară.

0
YRY Residence

Vorbim de 17,5 milioane de lei, sumă pe care am solicitat-o pentru a degaja rămășițele podului de la Luțca din albia Siretului, în urma accidentului tehnic, și pentru acoperirea altor cheltuieli curente. Rămășițele podului trebuie evacuate de pe cursul apei pentru a nu afecta zona, dar vom începe această activitate când organele de anchetă vor finaliza investigațiile și vor trage concluziile privind vinovații. Între timp, la Consiliul Județean am întocmit toate documentațiile necesare pentru ca la momentul oportun să demarăm construirea unui pod nou.
Tot în ședința de Guvern de astăzi, pe lângă banii pentru noul pod s-au alocat Consiliului Județean Neamț încă 10 milioane de lei din fondul de rezervă, pentru asigurarea finanțării cheltuielilor curente.
Vom încheia anul 2022 cu bine, în ciuda tuturor greutăților întâmpinate pe parcurs. Mă bucură că actuala guvernare a avut în vedere solicitările mele, când a împărțit tuturor primăriilor și consiliilor județene din țară suma de 924 milioane de lei. Suma totală alocată județului nostru este de 26,6 milioane de lei, ceea ce înseamnă că Neamțul este pe locul trei național din punct de vedere al cuantumului sumelor primite la împărțirea fondului de rezervă al Guvernului, în funcție de necesități.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap